Name It Peyote Melange Juba Squishmallows Sweatshirt – Str. 116

200 kr.

Forkæl dit barn med denne bløde og hyggelige sweatshirt fra Name It. Perfekt til leg og afslapning. Limited edition – skynd dig.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301276894774 Kategori:

og behagelig fornemmelse, som dit barn vil elske at have på sig hele dagen lang. Sweatshirten er designet med en trendy melangeeffekt i en smuk peyotefarve, der let kan matches med forskellige bukser eller nederdele.

Det unikke highlight ved denne sweatshirt er det sjove og farverige Squishmallows motiv på fronten. Den nuttede og bløde plysfigur tilføjer en legende og charmerende touch, der vil bringe et smil frem på dit barns ansigt hver gang de tager den på. Både børn og forældre vil elske det glade og livlige udtryk, som denne sweatshirt bringer til hverdagen.

Med en afslappet pasform og ribstrikkede kanter ved halsudskæringen, ærmerne og kanten, sikrer denne sweatshirt optimal bevægelsesfrihed og en behagelig pasform. Perfekt til leg, skole og hyggestunder derhjemme. Name It Peyote Melange Juba Squishmallows Sweatshirt er et must-have til børn, der ønsker at skille sig ud og samtidig vil have det komfortabelt hele dagen.

Fremstillet af høj kvalitet og med fokus på detaljer, er denne sweatshirt et pålideligt valg, der vil holde sæson efter sæson. Lad dit barn opleve den luksuriøse komfort og stil, som Name It Peyote Melange Juba Squishmallows Sweatshirt tilbyder. En unik blanding af mode, komfort og lethed, der vil gøre denne sweatshirt til en favorit i enhver børnegarderobe.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Name It Peyote Melange Juba Squishmallows Sweatshirt – Str. 116”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.