Tilbud!
, ,

Squishmallows Maxie the Lizard 30cm

Original price was: 180 kr..Current price is: 162 kr..

Bløde Squishmallows Maxie the Lizard med søde detaljer – et perfekt krammedyr til børn i alle aldre. Bestil nu og bring glæde ind i hverdagen.

Køb her

Varenummer (SKU): 7387302042833730 Kategorier: , ,

Squishmallows Maxie the Lizard 30cm er det perfekte krammedyr til både børn og voksne. Med sit charmerende udseende og bløde plys er Maxie skabt til at blive elsket og krammet timevis af gangen. Det er umuligt at modstå hendes skønne udtryk og bløde tekstur.

Maxie the Lizard er ikke bare en almindelig krammeven. Hendes eventyrlige ånd og livlige personlighed gør hende til den perfekte ledsager til fantasifulde lege og hyggelige stunder derhjemme. Uanset om du har brug for en trofast ven at putte med om natten eller en sjov legekammerat til dagens eventyr, så er Maxie altid klar til at være med.

Med en størrelse på 30 cm er Maxie den perfekte størrelse til kramning og sjov. Hun er let at have med overalt og passer perfekt ind i enhver kramme-samling. Hendes farverige udseende og bløde tekstur gør hende til et skønt og dejligt tilskud til enhver legekommode eller seng.

Squishmallows Maxie the Lizard 30cm er skabt af højkvalitetsmaterialer, der sikrer langvarig holdbarhed og komfort. Du kan altid regne med Maxie for at give dig den ultimative krammeoplevelse, hver gang du har brug for lidt ekstra trøst eller hygge.

Få fat i din egen Squishmallows Maxie the Lizard 30cm i dag, og lad dig fortrylle af hendes charme og kærlighed. Hun vil hurtigt blive din favoritkrammeven og en uundværlig del af din hverdag. Så giv slip på stress og bekymringer, og omfavn den dejlige varme fra Maxie the Lizard. Hun venter bare på at give dig masser af kram og glæde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Squishmallows Maxie the Lizard 30cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.