Tilbud!

Squishmallows Harry Potter m Kappe 20cm

Original price was: 160 kr..Current price is: 143 kr..

Oplev magien med Squishmallows Harry Potter med kappe. Bløde, sjove og perfekte til ham eller hende. Også den perfekte gaveidé.

Køb her

Varenummer (SKU): 7387302045167460 Kategori:

Hvis du er fan af Harry Potter universet og elsker Squishmallows, så er dette den perfekte kombination af magi og sødme. Denne Squishmallows Harry Potter med kappe på 20 cm er den ultimative samlergenstand for enhver troldmand eller troldkvinde.

Harry Potter er kendt verden over for sine utrolige eventyr og modige handlinger, og nu kan du have din helt egen bløde og nuttede version af ham. Denne Squishmallows Harry Potter kommer iført sin karakteristiske kappe og runde briller, og hans bløde plys overflade gør ham perfekt til kram og hygge.

Med en størrelse på 20 cm er denne Squishmallows Harry Potter nem at have med overalt. Uanset om du vil have ham med i sengen, på rejsen eller bare som en dekoration i dit hjem, vil han med garanti bringe et smil frem på dine læber hver gang du ser ham.

Squishmallows er kendt for deres ekstremt bløde og behagelige materialer, og denne Harry Potter udgave er ingen undtagelse. Du vil næsten ikke kunne lade være med at kramme ham hele dagen lang.

Så hvis du ønsker at tilføje lidt magi og eventyr til din hverdag, så er denne Squishmallows Harry Potter med kappe den perfekte følgesvend. Tag med ham på dine egne magiske eventyr eller lad ham sprede hygge og varme derhjemme. Uanset hvad vil han med garanti blive din nye bedste ven i Harry Potter universet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Squishmallows Harry Potter m Kappe 20cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.