Squishmallows Tote Bag Green

300 kr.

Forskellige rolige farver tilfører stil og funktionalitet til din hverdag med Squishmallows Tote Bag Green. Sæt et personligt præg på din stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301601139866 Kategori:

Squishmallows Tote Bag Green er den perfekte accessory til dit barns eventyr. Denne søde og rummelige skuldertaske er designet til at give dine børn deres helt eget fine taske, som de kan tage med på tur. Med dimensionerne 55 x 26 x 48 cm er der nok plads til at medbringe alle de små vigtige ting, som børnene ikke kan undvære.

Tasken er ikke blot praktisk, den har også en charmerende og vidunderlig udstråling, der vil bringe et smil frem på alles læber. Den friske grønne farve og de sjove Squishmallows motiver gør denne taske til et uundværligt accessory til dit barns outfit.

Squishmallows Tote Bag Green er ikke kun egnet til udflugter, men kan også bruges til daglig brug, når dit barn skal have sine ting med sig. Den holdbare kvalitet sikrer, at tasken kan holde til enhver barnlig leg og aktivitet.

Så giv dit barn glæden ved en Squishmallows Tote Bag Green – en skøn og praktisk taske, der vil følge dit barn på alle deres eventyr og skabe minder for livet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Squishmallows Tote Bag Green”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.