Squishmallows – Pibe Bamse Hundelegetøj 18cm Planeter – Planeten Pinxelle

115 kr.

Opdag vores Squishmallows Planeten Pinxelle hundelegetøj med pibefunktion. Blødt, sjovt og perfekt til leg – Skab glæde hos din hund i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11197601770685737 Kategori:

Squishmallows – Pibe Bamse Hundelegetøj 18cm Planeter – Planeten Pinxelle er det perfekte legetøj til din firbenede ven. Med sit unikke design og bløde tekstur vil din hund straks forelske sig i denne søde pibe-bamse.

Med en størrelse på 18 cm er dette legetøj ideelt til små og mellemstore hunde. Den sjove planet Pinxelle-design vil fange din hunds opmærksomhed og give timer med underholdning og leg.

Squishmallows Pets pibe-bamse er lavet af kvalitetsmaterialer, der er både bløde og holdbare. Din hund vil elske at tygge og lege med denne plyslegetøj, samtidig med at det er skånsomt for dens tænder og tandkød.

Den forstærkede konstruktion sikrer, at legetøjet holder til selv den mest legesyge hund. Du kan være sikker på, at din hund vil have glæde af Squishmallows pibe-bamse i lang tid.

Gør din hund glad med Squishmallows – Pibe Bamse Hundelegetøj 18cm Planeter – Planeten Pinxelle. Overrask din firbenede ven med dette charmerende legetøj, og skab sjove og mindeværdige stunder fyldt med leg og kærlighed. Din hund fortjener det bedste, og dette legetøj vil helt sikkert bringe smil og glæde til dens hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Squishmallows – Pibe Bamse Hundelegetøj 18cm Planeter – Planeten Pinxelle”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.